8 szelet sertés tarja
50 dkg gomba
2 nagy fej hagyma
1 evőkanál házi zsír
Magyaros fűszer só
5 dkg mustár
pici só ízlés szerint
1 kávéskanál erős pista
1 kávéskanál piros őrölt paprika
1 dl tejfől
2 evőkanál liszt
50 dkg bármilyen tészta
Mielőtt megfőzném a finomságot előtte este megtisztítom a húst felszeletelem és besózom ,majd a magyaros füszerrel megszórom és a mustárral bekenem. Ebben a pácban hagyom állni.
Másnap a húsokat kockára vágom .A hagymákat felaprítom és a házi zsíron üvegesre pirítom .
Az edényt félrehúzva ,pirospaprikát teszek bele és mehet bele a husi a páccal együtt.
Így főzöm egy fél órát ,pici vízet lehet rá tenni.
Közben megtisztítom a gombát majd apróra vágom .Ha a hús félig puha mehet bele a gomba .
Az erős pistával ízesítem.
Amikor minden jól megpuhult ,a tejföllel kikeverem a lisztet és folytonos keveréssel belerakom a gombás husiba.
Ezzel egy időben kifőzöm a mellé szánt tésztát és ha kész a ragu frissen melegen tálalom.
Jó étvágyat próbáljátok ki. A recept leírása saját.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.