Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Tárkonyos burgonya főzelék

felvitel dátuma: 2011-12-13 19:31:45       mai nézettség: 1       nézettség: 1691
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

½ kg burgonya

tárkony

bors

1 púpozott tk. étkezési keményítő

1-2 ek. tejföl

1-2 ek. joghurt

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

A burgonyát meghámozzukmegmossuk, és kicsivel több sós vízben, , mint ami ellepi megfőzzük.

A tárkonyról leszedjük a leveleket, apróra vágjuk és a burgonyával együtt főzzük.

Amikor a burgonya megpuhult, az étkezési keményítőt kevés vízzel feloldjuk, összekeverjük a tejföllel, joghurttalés besűrítjük a főzeléket.  A végén kevés frissen őrölt fehér vagy színes borssal még megszórhatjuk.

Szakács: Helga


Film link: http://ezmegaz-krinsz.blogspot.com/2011/12/tarkonyos-burgonya-fozelek.html

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.