1 egész csirkemell
A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük és kis kockákra felvágjuk.
A mesterszakács fémedényben zsiradékon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
Rádobjuk a húst, meghintjük ételízesítővel, és fehéredésig pároljuk.
Hozzáadjuk a szintén kockára vágott zöldségeket és a zöldborsót. A csontot és a bőrt is beledobjuk, felöntjük vízzel, beletesszük a fűszereket,
Amikor félig kész, hozzá adjuk a tésztát.
Amikor minden puha, beleöntjük a főzőtejszínt,amiben elkevertük a tárkonyt, és 2 percig forraljuk.
Ha kell, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.