Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tarkonyos krumpli leves fustolt csulokkel

felvitel dátuma: 2013-03-02 19:33:20       mai nézettség: 1       nézettség: 3192
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

1 kg csontos fustolt csulok

1 kg burgonya

15 dkg rizs

25 dkg sargarepa

10 dkg petrezselyem

10 dkg zeller

1 jokora hagyma

so,bors izles szerint

2 tojas

5 cl ecet

30 dl tejfol

5 dkg tarkony

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

Megfozzuk a csulkot jo puhara es hozzaadagoljuk a hasabokba vagott zoldseget,a aprora vagott hagymatrizset, es a kockakra vagott burgonyat. Sozzuk borsozzuk izles szerint es a vegen izesitjuk a tarkonnyal,megsavanyitjuk az ecettel. A tojasok feherjet belehabarjuk .

Eresztek:

A tojasok sargajat kikavarjuk a tejfollel szerre felhigitva a forro levessel beletoltjuk.

Suruseget vagy higsagat a levesnek mindenki maga dontse el(ennek az alapja a viz).

Tejfoll ,friss kenyerrel es es csipos parikaval szolgaljuk fel.

Jo etvagyat!

Szakács: melinda


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.