1 kg csontos fustolt csulok
1 kg burgonya
15 dkg rizs
25 dkg sargarepa
10 dkg petrezselyem
10 dkg zeller
1 jokora hagyma
so,bors izles szerint
2 tojas
5 cl ecet
30 dl tejfol
5 dkg tarkony
Megfozzuk a csulkot jo puhara es hozzaadagoljuk a hasabokba vagott zoldseget,a aprora vagott hagymat, rizset, es a kockakra vagott burgonyat. Sozzuk borsozzuk izles szerint es a vegen izesitjuk a tarkonnyal,megsavanyitjuk az ecettel. A tojasok feherjet belehabarjuk .
Eresztek:
A tojasok sargajat kikavarjuk a tejfollel szerre felhigitva a forro levessel beletoltjuk.
Suruseget vagy higsagat a levesnek mindenki maga dontse el(ennek az alapja a viz).
Tejfoll ,friss kenyerrel es es csipos parikaval szolgaljuk fel.
Jo etvagyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.