1 dl majonéz
2 dl tejföl, 1 kávés kanál citromlé, 1 kávés kanál fehérbor, 2 kávéskanál porcukor, késhegynyi őrölt bors, 1 tk mustár.1 csipet só
|
1 dl majonéz 2 dl tejföl, 1 kávés kanál citromlé, 1 kávés kanál fehérbor, 2 kávéskanál porcukor, késhegynyi őrölt bors, 1 tk mustár.1 csipet só
A hozzávalókat alaposan összekeverem és ha kell az egyéni ízlés szerint utána ízesítem. |
Én most fasírt golyókkal ,rántott Afrikai Harcsa filével és csibe falatokkal tálaltam .
Ez utóbbi mirelit volt de a másik kettőt én készítettem .Ennek receptjeit ide csatolom
http://www.receptabc.hu/recept/afrikai_harcsafile_rantva_9140
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.