2 db csirke far-hát
15 dkg sárgarépa
10 dkg petrezselyemgyökér
1 kis karalábé
1 db vöröshagyma
1/2 zöldpaprika
1 p. tejföl
1 kk. liszt
3 ek olaj
1 nagy csokor petrezselyemzöld
1/2 mk kurkuma
só, bors
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd rádobjuk a karikára vagy vékony csíkokra vágott zöldséget.
Mikor a zöldség már kezd pirulni, beletesszük a feldarabolt csirkehúst.és tovább pirítjuk, gyakran kevergetve, nehogy leégjen.
Mikor a hús már kifehéredett, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük az apróra felvágott petrezselyemzöld felét
Fedő alatt lassan főzzük a főzés vége felé beletesszük a kurkumát.
Majd a tejfölbe tesszük a lisztet és besűrítjük a levest
Ezután megszórjuk a maradék petrezselyemzölddel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.