20 dkg hajdina
1 kisebb fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál kókusz zsír
1 közepes szál sárgarépa
10 dkg zöldborsó
30 dkg pulykahús
petrezselyem zöld
só
0,5 l zöldségleves ( ennek hiánya lévén 1db leves kockából készült alaplé)
A hagymát , fokhagymát összeaprítjuk a húst felkockázzuk majd összekeverjük a megmosott hajdinával. Így együtt a zsiradékra helyezzük ,jól átpirítjuk majd felönjuk a zöldséges alaplével lassú lángon fedő alatt pároljuk majd 20 perc elteltével hozzáadjuk a zöldborsót és a sárgarépát készre főzzük. A végén ízesitjük és petrezselyemet is ekkor szórjuk rá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.