Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tejberizs egyszerűen

felvitel dátuma: 2014-07-15 12:20:42       mai nézettség: 1       nézettség: 1300
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:
 
15 dkg. rizs,
2 dl. víz,
5 dkg. vaj,
5 dl. tej
kevés cukor,
vaníliás cukor.
 
A tálaláshoz kakaópor, fahéj, vagy lekvár.
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:
A rizst feltesszük főni a vízben. Amikor beszívta az összes vizet, akkor hozzáadjuk a vajat, és felöntjük a tejjel. Teszünk bele kevés cukrot, és vaníliás cukrot. Időnként megkeverve addig főzzük, míg be nem szívta a tejet a rizs. Vigyázzunk, mert ha kevés tejet töltünk hozzá főzés előtt, akkor képes teljesen összeállni, és majdnem betonkemény lesz. Inkább pótoljunk hozzá keveset, hogy ezt elkerüljük.
 
 
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.