biztos nagyon finom!!
0,5 kg hús (én malac karajt vettem most)
2 fej vöröshagyma
só
bors
p. paprika
liszt
olaj
0,5 l tej
1 tv paprika
A húst felszelem, kiklopfolom, majd sózom, borsozom mindkét oladalát. Ezután paprikás lisztbe forgatom, és a vékonyan beolajozott tepsibe fektetem a szeleteket, akár egymásra is. Majd a vöröshagymákat felkockázom, és a húsra terítem. A paprikát szintén felszelem, és azt is a húsra teszem. Majd felöntöm annyi tejjel, hogy ellepje a húst. Alufóliával befedem és a sütőben puhára párolom, majd az alufóliét levéve kicsit pirítom. (én most pár kocka Kolozsvári szalonnát is tettem hozzá) Köretnek sült krumplit, vagy krumpli pürét ajánlok hozzá. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.