1kg csirkeaprólék, só, bor, delikát, pirospaprika, 1 nagypohár tejföl, 3 -4e.k liszt, 1l tej , 3-4db babérlevél,2 fej vöröshagyma, kevés olaj, víz
A csirkeaprólékot megtísztitom és megmosom.Az olajat beleöntöm a lábasba majd beleaprítom a 2 fej vöröshagymát és kicsit megpiritom , de ne égjen oda!Ha ez megvan akkor adok hozzá pirospaprikát ízlés szerint és a fűszereket , majd összekeverem ezeket és beletszem az aprólékot és felengedem annyi vízzel , hogy ellepje.Jó uhára fözőm, de közben beledobom a baérlevelet , majd míg ez puhul elkészítem a tejfölös habarást.3-4e,k lisztet elkeverek a tejfölben és egy kevés tejben.Lassu tűznél hozzákeverem a majdnem kész húshoz és kevergetem és hozzáadom még a maradék tejet is és ezzel is kevergetem és felrottyantom , míg ez kicsit sűrűbb lesz akkor jó .Tésztával és nokedlivel tálalom!Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.