http://toldifuszer.hu
40 dkg gomba,
50 dkg vegyes leveszöldség,
2 dl tejföl,
1 fej hagyma,
4 dkg füstölt szalonna,
olaj,
1 evőkanál delikát,
1 evőkanál pirospaprika,
1 teáskanál liszt,
bors,
só,
Megtisztítjuk a gombát a zöldségeket!
A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk majd egy kevés olajon kisütjük.(én ezután kiveszem a szalonnát)
Ráteszem a hagymát, üvegesre párolom, leveszem a tűzről beleteszem a pirospaprikát majd ráöntök egy kevés vizet vissza a tűzre, felforraljuk.
Ezután jön a gomba kicsit pároljuk, sózzuk borsozzuk.
Ezután beleteszük a zöldségeket, felöntjük másfél liter vízzel,beletesszük az ételízesítőt.
Puhára főzzük,majd a liszttet elkeverjük a tejfölben és hozzáadjuk.
Forralunk rajta egyet és kész!
Egyszerű ízletes leves!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.