pulykahús: 15 dkg
borjúhús: 15 dkg
sertéshús: 15 dkg
gomba: 15 dkg
étolaj: 1 evőkanál
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma: 1 gerezd
sárgarépa: 2 szál
fehérrépa: 1 szál
zeller: 1 db
tárkony: csipetnyi
kapor: 1 kávéskanál
babérlevél: 2 db
citrom: 1 evőkanál
bors: csipetnyi
só: csipetnyi
tejföl: 4 evőkanál
csontlé: 2 l
Megmossuk majd kockára vágjuk a húsokat.
A vöröshagymát kockára vágjuk, majd az étolajban dinszteljük, majd a húsokat rátéve együtt pároljuk.
Csontlével felengedjük, majd beletesszük a megmosott kockára vágott zöldségféléket és a fűszereket.
Tálaláskor tejfölt adunk a kiszedett leves tetejére.
Ügyeljünk arra, hogy először a húst daraboljuk, majd megmossuk az eszközöket, és utána tisztítjuk meg a zöldséget.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.