Piskóta:15db tojás. 15e.k k.cukor, 15e.k liszt, 3db sütőpor, 3 e.k kakaópor
Krém:3cs vaníliás pudingpor, 10e.k liszt, 3 cs vaníliás cukor, 1 db margarin, 0.5kg porcukor, kakaópor,0,5dl rum vagy aroma, 2l tej, 2dl cukrászhab,
Díszítéshez.Ki mit szeretne,35dkg étcsokoládé, 6e.k olaj
A piskóta hozzávalóiból sütünk 3x5 tojásból 3x5 e.k cukor, 3x5 e.k liszt, 3x1 e.k kakaópor, 3x1cs sütőpor, piskóta lapokat (nekem egyedi formám van ami 36cm-es)
Kém::3cs v.pudingporból 1l tejből pudingot főzünk és hűlni hagyjuk. 10 e. k lisztből 1 l tejből főzünk egy jó sűrű habarcs krémet és ezt is hűtjük.Mikor mindkettő meghűlt akkor jól összedolgozzuk robotgéppel.Ezután hozzáadjuk a margarint a porcukrot és a kakaóport és az aromát és nagyon jól kidolgozzuk.A cukrászhabot is jó keményre felverni és a krémhez adni és összekeverni és lehet tölteni a tortát.Mikor mrgtöltöttük a tortát akkor a külső rétegre is kenjünk és a tetejére is és 15 percre tegyük mélyhűtőbe és kivesszük utána egy kenőecsettel vonjuk be csokoládéval és ezt 2 szer megismétlem , ismét hűtőbe tenni és utána lehet díszíteni.Jó étvágyat hozzá!+
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.