16-20 db garnelarak - koktelrak , 4 nagy gerezd fokhagyma, spagetti,250 ml tejszin,1-2 csokor petrezselyem,chili paprika,so,bors,4-5 ek olaj
Megfozzuk a spagettit enyhen sos vizben,majd leszurjuk. A garnelarakokat megtisztitjuk.A vegen levo kemeny pikkelyes reszt leszedjuk.Serpenyoben az olajat felforrositom es a rakokat mindket oldalat kb 3 percig sutjuk,majd az aprora vagott vagy reszelt fokhagymat hozzaadom.Atforgatom,vigyazok nehogy megegjen a fokhagyma.Izesitem soval,borssal,chili paprikaval,osszekeverem es felengedem a tejszinnel.Kb 3-5 perc alatt besurusodik es az aprora vagott petrezselyem felet hozzaadom.A lecsepegtetett spagettit beleteszem es atforgatom.1-2 percig meg hagyom a gazon kislangon ,majd talalom.Talalasnal a maradek aprora vagott petrezselyemmel megszorom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.