Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Tejszínes karfiolleves

felvitel dátuma: 2015-03-01 06:40:04       mai nézettség: 1       nézettség: 1787
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
*1 kisebb fej karfiol (tisztítás után mérve kb. 25 dkg)
*1 liter zöldségleves alaplé
*1 csipet
*1-2 tekerés bors
*1 púpos ek liszt
*2 dl főzőtejszín (18%-os)
*3-4 szál friss petrezselyemlevél
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:
A karfiolt apró rózsáira szedjük, a leveleket és a vastag torzsa részt eltávolítjuk.
A folyó víz alatt alaposan átöblített karfiolt egy kisebb lábasba tesszük, amit felengedünk 1 liter zöldségleves alaplével, megszórjuk pici sóval (óvatosan, mert az alaplé is sós), borssal.
Fedő alatt addig főzzük, míg a karfiol megpuhul.
A petrezselyemlevelet apróra vágjuk.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, majd a levesbe csorgatjuk.
Hagyjuk besűrűsödni, és ha elzártuk, beleszórjuk a petrezselyemlevelet.
Azonnal, melegen kínáljuk.
Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.