Nagy csokor medvehagyma
Kevés só
Bors
" mokkás kanál liszt
3dl főzőtejszín
1 evőkanál olaj
Medvehagymát megmossuk,és a vastagabb erektől megtisztítjuk
Ezután felcsíkozzuk,és kevés olajon pároljuk,majd felöntjük hideg vízzel.Sózzuk,borsozzuk,és hagyjuk teljesen megpuhulni.
Ha puha,és kihült,akkor összemixereljük,és ismét átforraljuk.
A tejszínt kikeverjük a liszttel,és ráöntjük a krémlevesre.
Kóstoljuk,utánízesítünk.
Pirított kenyérkockával tálaljuk.
Bátran merem ajánlani,mert finom.
Szezonális kaja,mert csak májusig van medvehagyma.Sebaj,lesz tavasz jövőre is :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.