Ínycsiklandozó!Gratula!
2 tojásból készült piskóta lap
Krém:
500 gr 20 %-os tejföl
500 gr tejszín
150 gr cukor
2 db nagyobb narancs
1 cs. vaníliás cokur
20 gr zselatin
15 db babapiskóta
1 fiola narancs aroma
díszítés:
kandírozott narancs, és narancs szeletek
1 csomag tejszínpor
A kész piskótát visszatesszük a tortaformába.
Lereszeljük a narancshéját, a tejfölt tálba öntjük és hozzáadjuk a cukrot a narancshéját és a levét, majd összekeverjük.
A zselatint kevés vízben beáztatjuk és mikróban felforrósítjuk.
Langyosan a narancskrémhez keverjük.
A tejszínt kemény habbá keverjük és lazán hozzákeverjük a krémhez.
Krém felét a tortaformában lévő piskótára tesszük, ráhelyezzük a babapiskótákat, majd rásímítjuk a másik krém felét, és elsímítjuk.
Másnapig a hűtőbe tesszük.
Levesszük a tortakarikát, tejszínhabbal, kandírozott naranccsal és narancsszeletekkel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.