20 dkg koktélrák
1 nagy fej vöröshagyma
olívaolaj
5 nagy gerezd fokhagyma
fél liter főzőtejszín
1 ek étkezési keményítő
só
bors
ételízesítő
petrezselyem
kb 30 dkg szélesmetélt
Az olívaolajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük. Aztán hozzáadjuk a koktélrákot, rövid ideig pirítjuk. Hozzányomjuk a fokhagymákat, majd felöntjük a főzőtejszínnel. Hozzákeverjük az étkezési keményítőt. Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel. Közben a tésztát FÉLIG megfőzzük (a forró szószban még fog puhulni), leszűrjük és hozzáöntjük a tejszínszószos alaphoz. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Végül tálaljuk, jó étvágyat hozzá. :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.