40 dkg alma vékonyra szeletelve
20 dkg \"Vénusz sütőmargarin
15 dkg SORBITUM/XILLIT
3 db tojás
1 db citrom reszelt héja
2 kávéskanál sütőpor
20 dkg finomliszt
Elkészítés:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk egyenként a tojásokat, a citrom reszelt héját, jól kikeverjük. Óvatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a szeletelt almát.
Egy 20×30 cm-es tepsit olajjal kikenünk, és az almás tésztamasszát belesimítjuk.
200 fokon 30-35 percig sütjük. Amikor kihűlt, sorbitummal meghintve szeletekre vágjuk.
Megjegyzés:
Egyszerű, gyors, nagyon finom.
Dejóval szórtam meg a tetejét!l A recept ezt nem tartalmazta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.