Húúúúúúúú!!Ez meseszép!!:)))
8db csirkecomb
1 fej hagyma
1 db zöldpaprika
zellerlevél, zelletszár
1 db paradicsom
fűszerek ízlés szerint
1dl főzőtejszín
2 evőkanál liszt
10 dkg sajt,2 db burgonya
A megtisztított burgonyát egészben megfőzöm, a zsiradékkal kikent edény aljára terítem.
A húscsíkokat átsütöm, a paradicsomot 1-2 percig forró vízbe teszem.
A fűszeres húst ráteszem a burgonyára, arra a hagymát, paradicsomot, végül az öntetet, amibe belereszeltem a sajtot.
A tetejére kerül a zeller, zellerszár.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.