Ezt az ételt nejem készítette, de szokás szerint, én teszem közzé. Én gyakorlottabb vagyok receptírásban.
Készíthetitek úgy is, hogy a húst előre bepácoljátok, de ebben az esetben gyors pácot kevert ki Párom. Étolajból, sóból, őrölt borsból, őrölt pirospaprikából, kevés fokhagymaporból, és őrölt köményből..
A hagymát megtisztította, majd karikára, a krumplit tisztítás után hasábra, a répákat karikára vágta.
A fokhagymát hámozás nélkül középen kettévágta, és a tepsi négy sarkába rakta. A tepsi aljára került a krumpli, majd a répa, később a karikázott hagyma. Enyhén meg lett sózva, kevés frissen őrölt bors is került rá, majd a bepácolt húsok jöttek. A rozmaring leveleket a húsok közé tettük. A kevés maradék páclé is rá lett öntve. Más zsiradék, és folyadék nem lett alá téve, elég volt a császárból kisülő fűszeres lé. Lefóliázva ment a sütőbe, alsó, felső sütéssel. Egy óra után, a fóliát levéve visszakerült, és fél óráig sült még.
Ezalatt, az alatta lévő léből sok elpárolgott, és a hús teteje is kicsit pirult. Nem sült ropogósra a bőre, de nem is ez volt a cél. Mindenki kedvére szedett belőle, de bőségesen maradt vacsorára is.