Rántást készítek oljaból, lisztből és pirospaprikából. (az olajat felhevítem, beleszórom a lisztet, mikor forr, lehúzom a tűzről és hozzáadom a pirospaprikát) A pirospaprika előtt még hozzáado a köménymagot, és így forralom fel az lisztes olaj keveréket.
Sózom és hozzáadom a zöldségeket. Felöntöm vízzel, megfőzöm. Mikor a zöldségek már puhák, felütöm egy tálban a tojásokat, elkeverem őket, és folyamatos keverés mellett hozzáadom a leveshez. Mikor megfőlt a tojás is, elzárom a gázt, és ízlés szerinti ecetet teszek bele.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.