Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tojásos nokedli

felvitel dátuma: 2014-01-22 23:32:50       mai nézettség: 1       nézettség: 2908
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

6 db tojás+3tojás
1 dl étolaj

3 csípet +1 mokka kanál

40 dkg liszt

annyi szénsavas ásvány víz,hogy galuska tésztát kapjunk.
 

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 7 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

 A vizet 4 literes lábasban forraljuk fel,és egy mokka kanál bele tesszük,és nokedli szaggatót használunk. A liszbe bele teszük a 3 tojást ,a 3 csípet sót,és annyi ásvány vizet használunk,hogy finom galuska tésztát kapjunk,jól ki dolgoztuk,és ha forr a víz , akkor a szaggatóval nokedlit készítünk,ami ami ,7 ,8 perc alatt mrg ,és hideg vizes csapnál le szűrjük,és egy serpenyőbetesszük az étolajat,és erre a nokedlit,és a hat tojást nagyon jól fel verjük,és három csípet sót tesszünk a tojáshoz,és a nokedlire öntjük,és finoman kevergetjük,és 3,4 perc mulva kész. Üde zöld salátát fogyaszthatunk hozzá.

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.