6 db tojás+3tojás
1 bő dl étolaj
3 csípet só+1 mokka kanál só
40 dkg liszt
annyi szénsavas ásvány víz,hogy galuska tésztát kapjunk.
A vizet 4 literes lábasban forraljuk fel,és egy mokka kanál só bele tesszük,és nokedli szaggatót használunk. A liszbe bele teszük a 3 tojást ,a 3 csípet sót,és annyi ásvány vizet használunk,hogy finom galuska tésztát kapjunk,jól ki dolgoztuk,és ha forr a víz , akkor a szaggatóval nokedlit készítünk,ami ami ,7 ,8 perc alatt mrg fő,és hideg vizes csapnál le szűrjük,és egy serpenyőbetesszük az étolajat,és erre a nokedlit,és a hat tojást nagyon jól fel verjük,és három csípet sót tesszünk a tojáshoz,és a nokedlire öntjük,és finoman kevergetjük,és 3,4 perc mulva kész. Üde zöld salátát fogyaszthatunk hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.