Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ínyencség étel receptek » Tojásos velő

felvitel dátuma: 2011-10-25 18:35:29       mai nézettség: 1       nézettség: 972
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

25 dkg velő
2 fej hagyma
4 db tojás

őrölt bors
olaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A legelső tennivaló, hogy a velőt megtisztítjuk a hártyától, ami bevonja. nem nehéz feladat, hamar végezni lehet vele. Utána jól megmossuk, lecsepegtetjük és kisebb darabokra vágjuk. Egy serpenyőbe olajat öntünk, majd a felkockázott hagymát beledobjuk, és megpároljuk. Nem pirítjuk, ezért egy kevés sóval megszórjuk, hogy a hagyma egy kis nedvességet engedjen. Ha már puhul, akkor rádobjuk a velőt, és folyamatosan kavargatva sütjük öt percig. Ennyi elég is a velőnek ahhoz, hogy átfőjön. A tojásokat egy villával felverjük és megszórjuk sóval, őrölt borssal. A velőre öntjük, és még addig kavargatjuk a fakanállal, míg a tojás rántottaszerűen összeáll a hagymával és a velővel.

Szakács: Timcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.