1 cs. Tante Fanny friss pizza tészta /400g/
2 cl étolaj a tepsi kenéséhez
2 szál csípős parasztkolbász
2 fej lilahagyma
20 dkg sonka
3 db paradicsom
2 db tv paprika
1 db hegyes erős paprika /elhagyható/
1 nagy doboz tejföl
3-4 gerezd fokhagyma
só
20 dkg reszelt trappista sajt
Előkészítés:
A fokhagymát átnyomjuk vagy apróra vágjuk és elkeverjük a tejföllel.
Egy csipet sót teszünk bele.
A kolbászt vékonyan leszeleteljük.
A hagymát, paprikákat, paradicsomot felkarikázzuk.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk.
A tepsit kiolajozzuk.
Elkészítés:
A Tante Fanny tésztát a tepsink méretére nyújtjuk és a kiolajozott tepsibe tesszük.
Megkenjük a fokhagymás tejföllel.
Tetszőleges sorrendben rátesszük a feltéteket.
Én a kolbásszal kezdtem erre jött a lilahagyma, sonka, paprika, paradicsom, erős paprika.
Rálocsoltam a maradék fokhagymás tejfölt és megszórtam a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 30 percig sütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.