A darált húsból a fűszerekkel pörköltet készítek egy Mesterszakács Főzőedényben.
Közben a krumplit meghámozom a TW Zöldséghámozóval, majd kifúrom a krumpli fúróval a közepüket.
A krumpli spirálokat bő olajban kisütöm.
Mikor a pörkölt elkészült, ez kb. a Mesterszakács Főzőedényben 10 perc, hagyom langyosra hűlni.
Az UltraPro Lasagna Sütőt kikenem vajjal vagy margarinnal.
Megtöltöm a kivájt krumplikat a pörkölttel. Szépen sorba belerakom a Lasagna Sütőbe.
A pörkölt szafttal, ami megmaradt meglocsolom, frissen őrölt borssal fűszerezem, ráteszem az edény tetejét és 180 fokon szép pirosra sütöm.
Savanyúsággal kínálom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.