És megint egy csodálatosan szép és roppantul fincsi recept. Koszike!
4 db csirkemell filé
A töltelékhez:
2 db tojás
1 ek. mustár
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
10 dkg sonka
10 dkg reszelt trappista sajt
3-4 levél medvehagyma vagy fél csokor metélő hagyma
só
őrölt fekete bors
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A 2 db tojást megfőzzük, kockára vágjuk. A sonkát, paprikát, medvehagymát vagy a metélő hagymát szintén apró kockára vágjuk.
Elkészítés: Összekeverjük a sonkát, tojást, medvehagymát, reszelt sajtot és a paprikát. Adunk hozzá egy kanál mustárt. Ízesítjük sóval, borssal. A tölteléket a csirkemellek közepére halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Lassú tűzön bő olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.