yes
Hozzávalók
10 db nagyobb gomba fej
3 evőkanál napraforgó olaj
20 dkg darált hús
1 csokor aprított petrezselyemzöld
1 kiskanál oregánó
1 db beáztatott zsömle
10 dkg füstölt sajt,
1 csomag Knorr Milánói makaróni alap
só, bors
2,5 dl víz
A gombafejekbe pár csepp olajat öntünk úgy, hogy előtte a szárait kitörtük.
Megborsozzuk, egy csipetnyit sózzuk és sütőlemezre helyezzük őket.
A többi olajon megpirítjuk a húst.
Pirulás közben hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a felkarikázott gombaszárakat és az oregánót.
Ha a levét elfőtte, hozzákeverjük a 2,5 dl hideg vizzel elkevert KNORR Milánói makaróni alapot, és kevergetve 5 perc alatt készre főzzük.
Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, és az apró kockára vágott sajtot.
Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között. Most a tetejére is tettem sajtot!
Köret Makaróni
Nekem van olyan tepsim aminek van rács, és arra tettem . A tepsibe sütőpapírt tettem arra a rácsot így nem csöpögöt semmi a tepsibe!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.