1 kg savanyított hasább
.20 dkg savanyú apró káposzta
61 dkg sertés darálthús
1 tojás
2 gerezd fokhagyma
1 mokka k vegeta,
1 evk só
4 marék rizs
2 evk pios paprika+ 1 kanállal
majoranna 3 csípet,
örölt borss 3 csípett
475 dkg tejföl.
A hasábokat nagyon jól ki mossuk,és az apró káposztát is,és le csúrgatjuk,,egy tálban össze készítjük,bele tesszük a darált húst,a tojást a fűszereket a sót úgy egy csapott evk ,és a fokhagymát bele reszeljük,éa a meg mosott rizst rá tesszük a húsra,és a piros paprikát egy kanállal,és az egészet jól össze gyúrjuk,és a káposzta hasább kemény részét le szeljük,és így könnyebb fel tekerni, Egy evk só a levébe,és egy mokka kanál só a töltelékben ,embere válogatja,hogy kicsi káposzta hasábokat tölt,vagy nagyobbat,egyformán finom.Ekkor egy akkora fazékba,vagy lábasba tesszük alól az apróból,és sórban így tovább,amikor össze van készítve,annyi vizet teszünk,hogy el lepje,és még a főzés történik,addig a folyadékra mindig figyeljünk,néha meg mozgatjuk a lábast,nem keverjük,és így főzzük.Közben híg rántást készítünk,piros paprikásat,és hideg vízzel hígítsuk meg ,és így öntjük,a már készre főtt káposztánkra,és kicsit össze rotyogtatjuk,és kész,tejföllel ,ízesíthetjük,tállaláskor...
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.