Hozzávalók: 1,50 kg darált sertéslapocka, 50 dkg gersli, 1 fej fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, bors, só, fűszerpaprika, delikát, ízlés szerint, 1 nagyobb savanyú káposzta, és 20 dkg apró káposzta, 40 dkg füstölt comb, és tejföl
Elkészítése:
A gerslit megmosom és 40 percig kevés sóval előfőzöm, leszűröm a vizet róla és kihűtöm.
Majd a húshoz teszem és minden fűszerrel jól eldolgozom, és betöltöm a tölteléket a káposztába. Kuktába belerakom sorba, és a tetejére teszem a füstölt szeletelt combokat, és befedem az apró káposztával. Ha megfőtt készítek egy vékony rántást rá, tejföllel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.