4 szelet karaj csont nélkül
4 szelet bacon
4 szelet trappista sajt
1 db hegyes erős paprika
só
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
A salátához:
1 fej jégsaláta
1 db kígyó uborka
1 cs. piros retek
1 db hegyes erős paprika
2 db sárga paprika
1 fej lilahagyma
1 nagy doboz joghurt
só
őrölt fehér bors
Előkészítés:A zöldségeket megtisztítjuk,alaposan megmossuk és feldaraboljuk ízlés szerint.A jégsalátát darabokra tépkedjük.A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.Az erőspaprikát szeletekbe vágjuk.
Elkészítés:Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot és csípős paprikát.A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.
A salátához összekeverjük a zöldségeket.A joghurtot sózzuk,borsozzuk és a salátára öntjük.
Megsült húsokat felvágjuk és a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.