Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Töltött karalábé pulyka darálthússal

felvitel dátuma: 2014-03-23 20:12:02       mai nézettség: 1       nézettség: 908
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db zsenge karalábé, levele is,
1 kg pulyka darálthús,
1 hagyma,
1 főzőtasakos rizs,
tejföl
1 kanál liszt,
, bors pár csipetnyi 
némi fokhagyma delikát
1 tojás nyersen

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A karalábét megpucolom, kiskanállal kivájom a közepét, levágom a tetejét mint egy sapkát, a hagymát megpárolom, ráteszem a darált húst. Sózomfűszerezem, fehéredésig párolom, majd kifőzök 1 gyors rizst és azt is hozzá keverem.
Majd összefogom 1 nyers tojással, ez lesz a töltelék.
Megtöltöm hússal a karalábékatráteszem a tetejét és egy hurkapálcával letűzöm.
Vízbe teszem és megfőzöm, mellé teszem a zsenge leveleket is és a kivájt darabokat is, ami ízt ad neki!Mikor megfő a karalábé, leszűröm a leveleket kiszedem és 1 kanál liszttel és tejföllel behabarom.

Szakács: Livi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.