Hozzávalók: 8 db. közepes burgonya, maradék pörkölt ledarálva,kevés sajt,és pici olaj a sütéshez.5 dkg. reszelt sajt
Elkészítés: A krumplikat mehámozzuk, megmossuk, és ha van krumpli fúronk, azzal kivájjuk a krumlik közepét abból lesz majd a rugó krumpli. A húst ledaráljuk, és a levével együtt beletöltjük a krumplikba. Kevés olajat teszünk a sütő tálba,mert a krumpliból úgyis kiolvad a leve.Alufóliával letakarjuk, és fél órát sütjük.Levesszük a fóliát, a krumplikat kettévágjuk, és ha kell még teszünk hozzá husit, Visszatesszük a sütőbe,és ha a krumpli megpuhult, szórunk rá reszelt sajtot,és rápirítjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.