Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Előétel / meleg recept ( tálaláskor ) » Töltött lángosom

felvitel dátuma: 2011-09-12 00:01:50       mai nézettség: 1       nézettség: 1994
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Tészta:1kg liszt

1teáskanál

víz annyi hogy lágy legyen a tészta

50g élesztő

Előkészületi idő: 60 perc


Elkészítés:

Keverjünk mindentössze egy tálban. Lágy tésztát készítsünk de ne ragadjon a kezünkre.Majd 10perc pihi.Kis cipókat tépünk le és kézzet húzzúk kerekre.De vigyázz a tészta ne szakadjon el.Ha kell használj még lisztett.Majd tegyél bele olyan tőlteléket amit akarsz.Én sajtos -zöldséges -szalámis tölteléket használtam.A zöldség bondueles üveges volt.A szalámi meg nemes szalámi volt.De bár mivel lehet tölteni.Utána össze gyurni mint a gombocott és olajban kisütni.Nagyon finom és laktattó.Jó ét vágyatt.

Szakács: tigrisbia


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.