Tészta:1kg liszt
1teáskanál só
víz annyi hogy lágy legyen a tészta
50g élesztő
Keverjünk mindentössze egy tálban. Lágy tésztát készítsünk de ne ragadjon a kezünkre.Majd 10perc pihi.Kis cipókat tépünk le és kézzet húzzúk kerekre.De vigyázz a tészta ne szakadjon el.Ha kell használj még lisztett.Majd tegyél bele olyan tőlteléket amit akarsz.Én sajtos -zöldséges -szalámis tölteléket használtam.A zöldség bondueles üveges volt.A szalámi meg nemes szalámi volt.De bár mivel lehet tölteni.Utána össze gyurni mint a gombocott és olajban kisütni.Nagyon finom és laktattó.Jó ét vágyatt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.