A tésztához:
30 dkg liszt
2 dl natúr joghurt
1 csomag sutopor
só
kevés víz
A toltelékhez:
fustolt sonka
kevés tejfol
reszelt sajt
metélohagyma
bors
A tészta hozzávalóiból lágy tésztát gyúrunk és kétfelé osztjuk. Az egyik adagot lisztezett deszkán kinyújtjuk. Egyik felére ráhalmozzuk az osszekevert toltelék felét. Ráhajtjuk a tésztát, a széleit osszenyomkodjuk. Ugyanígy járunk el a másik tésztával is. Sutopapírral bélelt tepsiben, 200 fokon aranybarnára sutjuk.
TIPP: A toltelék hozzávalóit ízlés szerinti mennyiségben lehet feldolgozni.
(Eredeti recept: sutigyar)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.