Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Zöldség étel receptek » Toltott lepény

felvitel dátuma: 2012-03-31 21:06:57       mai nézettség: 1       nézettség: 2707
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

A tésztához:

30 dkg liszt

2 dl natúr joghurt

1 csomag sutopor

kevés víz

 

A toltelékhez:

fustolt sonka

kevés tejfol

reszelt sajt

metélohagyma

bors

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból lágy tésztát gyúrunk és kétfelé osztjuk. Az egyik adagot lisztezett deszkán kinyújtjuk. Egyik felére ráhalmozzuk az osszekevert toltelék felét. Ráhajtjuk a tésztát, a széleit osszenyomkodjuk. Ugyanígy járunk el a  másik tésztával is. Sutopapírral bélelt tepsiben, 200 fokon aranybarnára sutjuk.

TIPP: A toltelék hozzávalóit ízlés szerinti mennyiségben lehet feldolgozni.

 

(Eredeti recept: sutigyar)

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.