60 dkg pulykamell
20 dkg sonka
20 dkg sajt
20 dkg savanyú dinnye
2 dl paradicsomszósz
20 dkg mexikói vegyes zöldség
20 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
A pulykamellet vékony szeletekre vágjuk, klopfoljuk.
A kockára vágott sonkát, sajtot, savanyú dinnyét összekeverjük, és a szelet egyik szélére tesszük.
Feltekerjük, fogvájóval összetüzzük, hogy a töltelék ne essen ki, majd forró olajban megsütjük.
Ferdén ketőbe vágjuk.
Mexikói vegyes zöldséget puhára pároljuk, majd összekeverjük a paradicsomszósszal, és még egy kicsit diszteljük.
A sajtot a húsra reszeljük.
Burgonyát megtisztítás után kockára vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
A töltött húsra tesszük a paradicsomos mexikóit, és ízlésesen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.