Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( zsemlemorzsa ) » Töltött rántott rolád

felvitel dátuma: 2011-03-27 14:37:54       mai nézettség: 2       nézettség: 1480
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet sertéshús
4 szelet baconszalonna
reszelt sajt
pici lila hagyma
zsömlemorzsa, liszt, tojás a panírhoz
étolaj a sütéshez
40 dkg burgonya

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A hússzeleteket  vékonyra kiklopfolom, fokhagymás tejbe beáztatom ( kb 2 óra )

A hússzeletekről leöntöm a tejet, leitatom a fölösleges nedvességet egy papírtörlővel.

Egy tányérra leterítek egy szelethúst, kettévágom a bacont és ráteszem a húsra.
Teszek rá egy karika lilahagymát, rászórom a reszelt sajtot.
Feltekerem a húst mint a roládot.
Lisztbe forgatom, tojásba majd morzsába.
Bő forró étolajba lassú tűzön sütöm, először fedővel befedve, majd a fedőt levéve.

Közben kisütöm a burgonyát, és az előző nap elkészített, összeérlelt franciasalátával tálalom.

Szakács: Marcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.