Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Töltött zsemle

felvitel dátuma: 2011-08-20 06:49:39       mai nézettség: 1       nézettség: 2014
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 db zsemle

4 szelet bacon

20 dkg trappista sajt

20 dkg füstölt kolbász

2 dl tejföl

10 dkg sonka

2 db paprika

petrezselyem zöld

őrölt fekete bors

/ha szükséges/

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés:

A zsemlék tetejét levágjuk,belsejét kikaparjuk.

A sonkát,paprikát,kolbászt,kis kockákra vágjuk.A petrezselymet felaprítjuk.

Elkészítés:A zsemléket kibéleljük 1-1 szelet baconnal.A tejfölbe belekeverjük a sonkát,kolbászt,petrezselymet és a paprikát.Sózzuk,borsozzuk és a zsemlékbe töltjük.A zsemlék tetejére reszelt sajtot teszünk és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük míg a sajt ráolvad és egy kis színt kap.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.