Ez olyan "mindenki kedvence", de hoztad a formád megint, hiszen csodálatosan szépet alkottál újra!
40 dkg babapiskóta
1,5 l tej
12 ek.kristály cukor
1 cs vanília ízű pudingpor
1 cs.puncs ízű pudingpor
1 cs..tejszín ízű pudingpor
1 ü rumaroma
A díszítéshez:
tortadara vagy reszelt étcsoki
Előkészítés: A három fajta pudingot külön-külön megfőzzük a fél-fél liter tejjel és a 4-4 kanál cukorral.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük piskótát és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a piskótával, meglocsoljuk az aromával majd még melegen ráöntjük az egyik pudingot.
A rétegezést addig folytatjuk amíg tart az anyagokból. A tetejét megkenjük pudinggal és megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival.Lehetőleg a tejszínes puding kerüljön felűlre Tegyük a hűtőbe és csak másnap vágjuk fel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.