Hozzávalók:
25 dkg túró, 25 dkg liszt, 3 egész tojás, 2 dl tejföl,só, vaníliáscukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, olaj a sütéséhez
Elkészítése:
A túrót kikeverem a tojással,majd hozzá keverem a lisztet, a tejfölt, vaníliáscukrot, pici sót és a szódabikarbónát is
Kb: galuska sűrűnek kell lennie a tésztának.
Egy kicsit kb: fél órát pihentetem.
Ezután két gyerekkanál segítségével a meleg olajba szaggatom a fánkokat. Mindkét oldalon szép pirosra megsütöm.
Szalvétára kiszedem, hogy a felesleges olaj leitatódjon róla.
Porcukorral megszórom és tálalható is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.