gombóc alap:
1 nagy sárgarépa
8 szem datolya
1 marék áztatott dió
2 ek hidegen sajtolt lenmagolaj
1 tk fahéj
1 ujjnyi friss gyömbér
1 csésze kókuszreszelék
pici víz
Túrókrém:
1 zacskó nyers kesudió
1/2 csésze víz
1 tk vanília por
2 tk Xilit
1/2 csésze kókuszreszelék
A hozzávalókat erős aprítógépben pépesre keverjük. Könnyen formázható anyagot kapunk, amit a következő kesuhabbal csak picit felturbóztam.
Az egészet összeturmixoltam, amíg teljesen krémes állaga lett.
Így tálaltam, de bármi készíthető belőle, akár a legünnepibb torta is, mert nagyon könnyen formálható.
A habocska tetejére pici áztatott lícium magocskákat tettem.
Nagyon nehéz abbahagyni az evését.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.