Túrós-ananászos-joghurtos torta
Sárga piskóta:
· 3 tojás
· 3 evőkanál cukor – ezt habosra kikavarjuk, majd óvatosan hozzáadunk
· 3 evőkanál lisztet, amiben elkevertünk
· 1/2 csomag sütőport
Ezekből a hozzávalókból ugyanígy ezt elkészítjük még egyszer.
Kakaós piskóta:
1/2 csomag sütőpor
Krém:
Ezután 2 doboz ananászos joghurtot kiöntünk egy tálkába, ebbe belekeverünk 1 csomag, a tasak hátoldalán lévő utasítás szerint elkészített étkezési zselatint (én az ananászlében oldottam fel és melegítettem). Ha ez megvan, akkor a túrótöltelékhez kavarjuk óvatosan. Egy doboz konzerv ananászt apró kockára vágunk, és ezt is beleforgatjuk óvatosan.
Betöltjük a lapokat: sárga piskóta – krém – barna piskóta – krém – sárga piskóta. Ezután 3 dl tejszínt jó kemény habbá verünk, és a torta oldalát, tetejét ízlés szerint díszítjük vele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.