Túrós krémes
Tészta: 25 dkg liszt, 15 dkg porcukor, 2 tojás, fél cs. sütőpor,1 gr szallakálé tejben felfuttatva,5 dkg vaj,
Krém: 50 dkg túró, 25 dkg ráma, 25 dkg porcukor, 2-3 cs vaníliás cukor, habosra keverve,.
3 dl tejbe 1 vaníliás pudingot megfőzni
Csokoládémáz: 10 dkg étcsokoládét 3 evőkanál étolajjal vízgőz felet felolvasztani.
A tészta hozzávalókat összedolgozni a tepsi zsírozott hátán három lapot sütni. A vajat habosra kikeverni a porcukorral. A pudingot 2 ek kristálycukorral
megfőzzük és kihűtjük. A vajban belekeverjük a pudingot és a túrót lehet ízesíteni egy kevés citromhéjjal. A lapokat ezzel a krémmel megtöltjük és csokoládémázzal bevonjuk, vagy porcukoral szórjuk meg a tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.