Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kenyér / péksütemény étel receptek » Túrós lekváros kalács.

felvitel dátuma: 2014-03-17 13:00:53       mai nézettség: 1       nézettség: 2465
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg kalácsliszt,1teáskanál ,4 evő kanál cukor,1 kocka élesztő,1 dl olaj,6 dl langyos tej.fél kg puha túró,1 egész tojás 15 dkg cukor,1 van.cukor,barack lekvár.

Előkészületi idő: 120 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

Az élesztőt 1dl langyos tejjel 1 evő kanál cukorral,felfuttatom.A száraz alap anyagokat összekeverem,hozzá adom az olajat,a meg kelt élesztőt,és a maradék tejet.Jól kidolgozom,és duplájára kelesztem.Ha megkelt 120g gombócokat formálok tepsire rakom,és kelni hagyom.Még kel,kikeverem a túrót.Ha meg kelt egy kemény kerek tárggyal (pl.mustáros üveg)ki mélyitem minden gombóc közepét,és kanállal túrüt helyezek a közepébe.Erre a lekvárt,és már mehet is 190 fokos sütőbe 30-35 percre.Ha megsült van. cukorral megszórom.

Szakács: Ili


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Földi Kati 2014 május 09

GRATULÁLOK! Nagyon-nagyon-nagyon gusztusos. Ügyes vagy :)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.