Hozzávalók a tésztához: 25 dkg liszt, 5 dkg margarin, 2 tojás, 1. kk.kanál sütőpor, 1 kk.szalagáré, 10 dkg porcukor A krémhez: 0,5 kg turó, 1 csomag vaníliás cukor, 25 dkg porcukor, 20 dkg margarin
Elkészítés: A lisztet a margarinnal jól elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük, és könnyű tésztává gyúrjuk. Kettévágjuk, és lisztezett sütőlapon, vagy a tepsi hátán világosra sütjük. A krémhez: A margarint a porcukorral és a vaniliás cukorral jól kikeverjük, majd hozzákeverjük a turót is.Az egyik kihűlt lapot megkenjük a krémmel és tetejére tesszük a másikat, amit porcukorral meghintünk. 5-6 óra múlva szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.