Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Túrós süti

felvitel dátuma: 2012-12-03 21:30:32       mai nézettség: 1       nézettség: 2734
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:

Tészta:

40 dkg liszt

20 dkg vaj

1 marék porcukor

1egész tojás

1/2 sütőpor

Krém:

2 cs. sima túró

25 dkg porcukor

1 cs. krémpor

1 egész tojás +4 sárgája

5 dcl tej

1 dcl olaj

Hab:

4 fehérjét 4 kanál krist. cukorral kemény habbá verjük.

Előkészületi idő: 10 perc


Elkészítés:

A tésztát összegyúrjuk és tepsi nagyságúra kinyújtjuk.Bele tesszük a tepsibe. A túrót a többi hozzávalókkal össedolgozzuk ( ez egy híg folyós anyag lesz) és a nyers tésztára öntjük, utánna betesszük sütni. Fölverjük a habot,és mikor a tészta tetelye már kicsit megsült kivesszük , rákenjük a habot,és készre sütjük.

Szakács: Dorothea


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.