Tészta:
40 dkg liszt
20 dkg vaj
1 marék porcukor
1egész tojás
1/2 sütőpor
Krém:
2 cs. sima túró
25 dkg porcukor
1 cs. krémpor
1 egész tojás +4 sárgája
5 dcl tej
1 dcl olaj
Hab:
4 fehérjét 4 kanál krist. cukorral kemény habbá verjük.
A tésztát összegyúrjuk és tepsi nagyságúra kinyújtjuk.Bele tesszük a tepsibe. A túrót a többi hozzávalókkal össedolgozzuk ( ez egy híg folyós anyag lesz) és a nyers tésztára öntjük, utánna betesszük sütni. Fölverjük a habot,és mikor a tészta tetelye már kicsit megsült kivesszük , rákenjük a habot,és készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.