Nagyon fincsi!!:))
Hozzávalók:
1 db kígyóuborka
só
1 kis pohár natúr joghurt
/legjobb a görög, de nekem nem volt itthon/
fokhagyma /ki mennyire szereti, én négy gerezdet tettem bele/
Elkészítése:
Az uborkát alaposan megmosom, lereszelem a kis lyukú reszelőn, megsózom és állni hagyom egy kicsit. Addig megpucolom és apróra vágom a fokhagymát. Az uborkából kinyomkodom a levét, hozzáadom a fokhagymát és a joghurtot összekeverem és kb. 1 órát a hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Hússal készült ételekhez salátaként tálalom, de önmagában is fogyasztható!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.