8 debreceni kolbász
4 db közepes burgonya
2 dl étolaj
1 nagy alma
20 dkg lila káposzta
2 db közepes savanyú uborka
egy kanál ecet
2 evk cukor
pici étolaj
pici étel ízesítő
A debreceni kolbászkákat meg sütjük,egy nagy kerek tányérra tesszük,közben kicsi étolajon kicsi vízzel párólni kezdjük a vékonyra szelt vörös káposztát,és a debreceni a tányéron,hozzá meg hámozzuk a burgonyákat és nagy karika szeletekre szeljük,és sütjük,ezután az almát meg mossuk,és ki magozzuk,és fél hold szeletekre szeljük héjastól,és forró étolajban meg pároljuk,amikor jó puha a kolbász mellé tesszük,amikor a káposztánk jó puhára párolódott,még két kanál cukorral meg sütjük,és kicsi egettel ízesítjük,és kész,a kolbászunk mellé tesszük,ekkor a burgonyát is szép kerek formájában meg sütjük,és étel ízesítővel meg szorjuk,amikor minden a tányéron,akkor a csemege uborkánkat hosszúkásra szeljük,és körbe díszítjük az sült ételünket,és jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.