Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Újhagymás tepsis tarja velesült karikaburgonyával

felvitel dátuma: 2013-06-11 21:10:21       mai nézettség: 1       nézettség: 1978
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

70 dkg tarja

1kg burgonya

3 szál újhagyma

Fűszersó tetszés szerint( itt fokhagymás-borsos)

olaj a sütéshez

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A húst megmosom és elöfőzöm.( A hús levét nem kell kidobni. Tésztával és zöldséggel kiváló levesMikor félig megfőtt szeletekre vágom és tepsibe rakom. Köré megy a karikára vágott burgonya a húsra pedig az újhagymakarikák. Megszórjuk a fűszersóval és egy kis sóval ( ehhez az adaghoz kb az egész zacsi) majd meglocsoljuk olajjal.Betoljuk a sütőbe és készre sütjük

étvágyat :)

Szakács: Szilvi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.